About company INHOUSE

BINE AI VENIT LA INHOUSE, FABRICA DE ACCESORII ȘI DECORAȚIUNI DIN IPSOS

INHOUSE.RO este unul din cei mai importanți producători de panouri decorative și produse din ipsos din sud-estul României, oferind produse de calitate superioară precum: panouri decorative 3D, veioze decorative 3D, panouri LED 3D, ornamente din ipsos, precum și pereți de compartimentare 3D. 

INHOUSE.RO dispune de un colectiv cu o înaltă pregătire profesională, o vastă experiență în domeniul construcțiilor, design-ului interior și a finisajelor premium, oferind clienților servicii complete, de o calitate superioară și la un preț corect. 
Începând de la consilierea privind alegerea produsului, montaj, finisaje și prederea la cheie a proiectului, inhouse poate fi soluția nevoilor tale.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri cele mai bune soluții adaptate la cerințele, bugetul și nevoile acestora.
Suntem entuziaști când vine vorba să transformăm spații simple în adevărate opere de artă, fiecare produs marca INHOUSE.RO fiind gandit pentru a se potrivi perfect planurilor tale, conferind proiectelor viață, frumusețe și personalitate.

CONTACTAȚI-NE!

Acum știți cine suntem. Înscrieți în lista noastră de email-uri. Astfel veți putea să știți despre promoțiile și știrile noastre.