Plăci decorative 3d LED

  Placile Decorative 3D LED din ipsos, creeaza un aspect unic si deosebit pentru interiorul casei sau localului dumneavoastra. Se montează atat pe perete cat si pe tavan
  Placile sunt cunoscute, deoarece pot schimba complet design-ul de birouri, magazine, cluburi, case și apartamente.
  Pot fi folosite o mare varietate de culori, texturi, aplicații de iluminat, ofera posibilitatea de a crea efecte diferite și este utilizat pe scara larga in stiluri contemporane de decorare.
  Placile pot fi folosite atat ca decor individual cat și combinate cu diverse materiale convenționale.
Ipsosul nu are miros si nu produce substante daunatoare sanatati. Asigura o izolare fonica suplimentara si imbunatateste proprietatile acustice ale incaperii. Acesta se prepara si se produce cu tehnici 100% ecologice. Climatizarea incaperilor este realizata prin faptul ca ipsosul contine macropori care sunt folositi pentru reglarea umiditati pe care o cedeaza atunci cand aerul din interiorul camerei se usuca si invers. Din acest motiv se considera ca ipsosul are un efect de reglare a climatului interior.Ipsosul nu arde (este ignifug).Pentru a crea un aspect placut, relaxant si rafinat al locuintei va recomandam folosirea profilelor decorative din ipsos.

(0.0)
PLĂCI DECORATIVE 3D LEDWL010385 lei/m2475 lei/m2
triangle-white
Vizionate recent